Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 641 st

Sölje Camping

Sölje camping är en av landets finaste campingplatser belägen vid Stora Lesjön ca 35 km söder om Arvika i Västra Värmland.

Campingen ligger i västerläge och är känd för härliga solnedgångar. Vidare är det en mycket familjevänlig och trygg camping.

Vi har 14 stugor med totalt 34 bäddar och ett 60-tal tält- och husvagnsplatser varav 48 med eluttag. Campingens servicebyggnader har duschar och toaletter, handikappdusch, handikapptoaletter, kök, tvättmaskin och tumlare.

Fristående bastu vid sjön.

I nära anslutning finns fina fiskevatten. I Stora Lesjön är det gott om abborre och gädda. Vill man prova på ädelfiske finns flera fina fiskevatten inom 5 - 10 km avstånd. I Västvärmland finns sevärdheter och aktiviteter av många slag. Vandringar i Glaskogens Naturreservat, där det finns både älg och varg.

Travtävlingar på Travrikets fem travbanor. Flera golfbanor inom 40 km avstånd.

Aktiviteter på campingen under sommaren består i minigolf, boule banor. Vidare finns en stor bollplan för andra aktiviteter som bollspel, studsmatta, kubb mm. För uthyrning finns roddbåtar och kanoter. Campingen genomför olika aktiviteter under sommaren och börjar med midsommarfirande med stångresning och lekar. På kvällen blir det dans. Den 7 juli genomförs en stor familjefest.

Utflyktsmål
Uppskattade utflyktsmål i närheten av campingen är Gammelvala i Brunskog, Klässbols Linneväveri och kaffekvarnen. Sölje Glasmuseum. Rackstamuseet i Arvika.

Välkommen till Sölje Camping

SCR

Dela:

SCR
First Camp

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!