Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 707 st

Båstad Camping

Välkommen till Båstad Camping!

Båstad camping är en pärla där Bjärehalvön möter havet. Upplev fantastisk natur med otaliga utflyktsmål och den skånska Rivieran där Båstad med sin kontinentala atmosfär utgör höjdpunkten.

Här finns något för alla. Festfyllda sommarkvällar, ljuvliga sandstränder, tennis, fina golfbanor, härliga vandrings-och cykelleder.

Bjäre är även känt för sina närproducerade primörer och andra delikatesser som kan avnjutas på de många caféer, restauranger eller gårdsbutikerna i området. Allt runt knuten - till fots, cykel eller med bil.

Vi kan erbjuda miljövänliga servicehus i nyskick samt plana gräsbeklädda tomter ’’à ca 120 kvm stora.
Inne på campingen finns det ett mysigt skogsparti som lämpar sig såväl till lek samt hundrastning med en inhängd hundrastgård och hund dusch.

På campingen finner du även vår mysig krog som vi bedriver i egen regi. Här serverar vi god mat och dryck till humana priser och vi har fullständiga rättigheter.
Vår paradrätt är Tarte flambe’’e som vi verkligen kan rekommendera!
En fransk variant av stenugns bakad pizza som ni inte får missa!

Vi ser krogen som hjärtat på campingen och där samlas vi för att umgås och ha roligt tillsammans. Vi har olika aktiviter under säsongen med bl.a musik uppträde, vin och whisky provningar, tyroler eftermiddagar och många musik quiz.

Vi har även ställplatser i anslutning till campingen, 24 platser med el och 25 platser utan el. Gräsbeklädda tomter a’’ 70 kvm stora.

Båstad camping är en lugn och rofylld camping med hög personlig service, direkt från hjärtat där vi sätter våra gäster i centrum.

Välkommen till havet, skogen och de blommande strandängarna önskar
Nilla & Micke

SCR

Dela:

SCR
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Sommarbanner Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!