Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 396 st

First Camp Torekov - Båstad

En grön, lummig och ombonad naturcamping med utsikt över Kattegatt och med närhet till strand och bad. Här finns moderna, välutrustade stugor med uteplats under tak. I området finns äventyrsgolf och lekplats med studskudde. Från slutet av juni till början av augusti finns även Blïx barnklubb med ledarledda aktiviteter, karaoke, filmvisning och minidisco.

Precis intill campingen ligger Torekov Golfklubb och det finns ytterligare ett tiotal golfbanor i närheten. Torekov ligger på promenadavstånd med trevliga restauranger samt båtturer från hamnen till sälreservat och Hallands Väderö. Trevliga utflyktsmål är Båstad med shopping, tennisbana och riddarspel samt Hovs Hallar och Norrvikens Trädgårdar, som utsetts till Europas vackraste. Några mil norrut finns även Halmstad, som erbjuder golf- och spapaket.

På First Camp Torekov-Båstad kan du hyra stugor. Stugorna är på mellan 18 och 65 kvm. Vi kan även erbjuda sänglinne, städning och frukost. Ett enkelt sätt att göra ditt boende än mer bekvämt.

First CampThe Green Key

Dela:

SCR
Kustvägen
SJ
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2020
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!