Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 909 st

Laxsjöns Camping och Friluftsgård

Välkommen till Laxsjöns Friluftsgård & Camping i Dalsland! Laxsjöns Friluftsgård & Camping ligger naturskönt belägen på en egen halvö i Laxsjön, Upperuds älven, en del av Dalslands kanal. Detta är en plats med traditioner där människor njutit av camping och friluftsliv sedan 1940-talet.

Idag är friluftsgården en komplett semesteranläggning med god service. Butik med nybakat bröd varje morgon, mat, glass, godis, souvenirer, fiskeutrustning och turistinformation m. m. Kvällsöppen restaurang med fullständiga rättigheter, minigolf, jättestudsmattor, trampbilar, båtar, kanoter, bad och mycket bra fiske osv.

Härifrån är det nära till allt Dalsland har att erbjuda. Akvedukten i Håverud, hällristningar, Åmåls travbana, Baldersnäs herrgård, kulturevenemang, underbara motorcykelvägar, naturupplevelser, en av Europas vackraste vattenvägar.

Friluftsgården erbjuder ca 195 campingtomter med el. Tältare kan välja en plats helt nere på lägerplatsen vid sjön. Stugor och rum finns för dem som så önskar.

Här anordnas olika typer av arrangemang som:
- Midsommarfirande med dans till Pool Orkester.
- Dalslands Kanot Maraton som går av stapeln här den 14/8-04.
- Konferenser och lägerskolor på vår och höst.

Till Lägerskolor och grupper kan vi erbjuda äventyr som bergsklättring, grottnedfirning, grupputmaning/teambildning, dressin, guidade trollingturer mm.

Vår målsättning är att erbjuda hela familjen en vistelse präglad av upplevelser, kvalitet och service.

Magnus Johansson med personal hälsar er Välkomna!

SCR

Dela:

SCR
MTRX 20
First Camp
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!