Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 370 st

First Camp Ekerum

Du bor vid Kalmarsund, i underbar natur med naturreservatet Halltorps hage som närmaste granne. Vandra i Halltorps hage, promenera eller jogga längs den vackra strandpromenaden. Ta ett dopp i den långgrunda, barnvänliga Ekerumsviken eller ta ett dopp i poolen, som är gratis för incheckade gäster. Två av öns bästa golfbanor på gångavstånd.

Mat och dryck serveras på flera ställen inom området. Ekerums Strandkrog, Café Eken och Glassrestaurang Ekorren. Du är även välkommen till vår välsorterade butik.

Vi har massor av aktiviteter för hela familjen, aktivitetsledare under högsäsong. Håll utkik efter aktivitetsprogrammet på vår hemsida. Full service för husbilar. Pool, duschar och diskmaskin ingår i campingavgiften.

Besök oss även vår och höst. Vi bjuder på öns natur och kultur; artrik fauna och flora, konstrundor, skördefest, musikarrangemang mm.

First Camp Ekerum ligger naturskönt och lummigt vid Kalmarsund och granne med naturreservatet Halltorps hage. Campingen är indelad i olika kvarter med servicehus inom bekvämt avstånd.

Välkommen till First Camp Ekerum på Öland!

First CampSCR

Dela:

SCR
Kustvägen
SJ
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2020
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!