Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 123 st

First Camp Ekerund - Öland

Skicka e-post

First Camp

0525-103 94

Norra Edsvik 2
457 95 Grebbestad

First Camp Ekerum - Öland

0485-56 47 00

Ekerumsvägen 31
387 92 Borgholm

På Ekerum finns ett stort utbud av olika boenden, alternativen är många och oavsett om du önskar en tomt för din husbil, husvagn eller tältplats, önskar hyra stuga eller villavagn så finns något för dig.

Naturskönt belägen vid Kalmarsund och granne med naturreservatet Halltorps Hage ligger vår camping Ekerum – Öland. Campingen är särskilt omtyckt bland barnfamiljer och naturintresserade. På stranden finns lekpark och en stor hoppkudde. Vi erbjuder också ett brett utbud av aktiviteter som äventyrsgolf, trampbilar och hoppkudde. Passa på att promenera längs vattnet och njut av den ljusa stranden, de öppna vyerna och de gröna stråken. Vill du ha mer natur kan vi tipsa om ett besök i det intilliggande reservatet.

God mat hör alltid semestern till, ta en avslappnande stund vid poolområdet med en glass i handen eller en pizza. Närheten till Borgholm och Kalmar ger möjligheter till utflykter för shopping, nöjen och sightseeing. Missa inte heller Färjestaden med butiker och ett fint läge precis vid vattnet.

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!