Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 090 st

First Camp Löttorp - Öland

Skicka e-post

First Camp

0525-103 94

Norra Edsvik 2
457 95 Grebbestad

First Camp Löttorp - Öland

0485-232 70

Kesnäs Fiskarvägen 1
387 73 Löttorp

First Camp Löttorp – Öland är en riktig campingidyll på norra Öland som passar barnfamiljen såväl som husbilsparet och kompisgänget. Här kan du njuta av Ölands vackra natur och lugn, campingen ligger nämligen bara ett stenkast från den vackra sandstranden, med naturen som granne. Hit är alla välkomna oavsett om du vill bo i husvagn, husbil, tält eller stuga. Till och med fyrbenta vänner är välkomna hit! På campingområdet finns flera bekvämligheter som butik, bistro och en lekplats för de små. Här kan du även hyra en cykel för att upptäcka de vackra omgivningarna runt destinationen.

Här har du aldrig en tråkig stund, det är en sak som är säker. På campingen finns roliga aktiviteter som äventyrsgolf, barnklubb och padelbana. På sommaren kan du dessutom starta dagen med ett träningspass tillsammans med andra, för att sedan avsluta dagen med sommarunderhållning med sång och dans.

För dig som älskar kultur och historia finns mängder av sevärdheter att upptäcka på Öland. Ta bilen och besök Borgholm slott, Byrums raukar eller till det sagolika naturreservatet Trollskogen. Vi vill även tipsa om den vackra cykelleden Norra Blomsterrundan som slingrar sig runt Ölands norra del. Packa matsäck, på med cykelhjälmen och njut av vackra landskap och grönskande miljö.

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!