Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 077 st

Kapelludden Camping & Stugor

Trivsam fyrstjärnig familjecamping med nära till allt!

När du väljer att bo på Kapelludden Camping och Stugor behöver du inte välja mellan att ha nära till strand och bad eller till shopping och nöjen ­ här är det nära till allt! Läge direkt vid strandkanten, gångavstånd till sommarstaden Borgholm med shopping och nöjen.

Kapelludden Camping & Stugor har egen liten barnvänlig och långgrund strand med egen brygga. För barnen finns lekplatser, simskola och andra roliga aktiviteter. Trevlig granne är Borgholms Badhus där du kan bada i alla väder, både ute och inne. Här finns ett fräscht gym, 25 metersbassäng, vattenrutsch, bubbelpool och solarium. På poolområdet finns 2 pooler, solstolar och Poolkanten bar med god mat och fullständiga rättigheter.

Våra 550 campingtomter ger dig stor valfrihet. 380 tomter har uttag för el och ett antal har dessutom vatten och avlopp samt kabel-TV. På campingområdet finns bekväma servicehus, kök, kiosk, m m.

Välkommen till Kapelludden Camping & Stugor på Öland!

SCR

Dela:

SCR
First Camp
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!