Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 754 st

Köpingbaden Camping

Vår camping hittar ni först i raden campingar när ni kommer till Köpingsvik. Vår camping är en liten familjecamping med 185 platser varav 35 är avsedda för tält. Hos oss bor ni bara ett stenkast från en av Ölands finaste och barnvänligaste stränder med kritvit sand och långgrunt vatten.

Ni behöver inte gå utanför vår camping för att hitta det ni behöver. Vi har minilivs, pizzeria och restaurang Sinus som ligger med ett unikt läge mitt på stranden. På kvällarna kan ni njuta i solnedgången med ett glas vin på den stora nybyggda terrassen och lyssna till en av de många musikunderhållningarna som anordnas under sommaren.

Tycker ni att det blir för långsamt att bara sitta still och sola så finns många aktiviteter att välja mellan såsom vattenrutschbanan som är öppen dagligen, volleyboll, boule eller varför inte utmana bästa kompisen i en tennismatch.

Hos oss kan ni även hyra en cykel och utforska trakterna kring Köpingsvik eller varför inte ta en tur in till sommarmetropolen Borgholm och besöka någon av nattklubbarna eller bara sitta i hamnen och njuta av en glass medan solen sakta sjunker i havet.

Varmt Välkomna till Köpingbadens Camping!

SCR

Dela:

SCR
Kustvägen
First Camp
Körunda Golf & Konferenshotell

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!