Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 785 st

Bromölla Camping

Bromölla Camping ligger vacker belägen vid Ivösjöns strand, alldeles vid vattnet. Ni kommer nära naturen, och bara det är en stor njutning för många!

Campingen har plats för totalt 125 husvagnar/husbilar och tält i en lummig miljö. Platserna är uppdelade på två områden, ett vid servicebyggnaden med mer vindskyddande platser och ett över stranden med lite sjöutsikt. Campingen är hundvänlig. Hundbad finns!

Vi har även fyra Campingstugor med 4 bäddar i varje. TV, kylskåp och enkel köksutrustning.

Aktiviteterna är inte långt borta, ni behöver inte tänka på att ta med er egna cyklar för det kan ni hyra av oss! Likaså har vi en kanot och en roddbåt för uthyrning! På campingen finns en minigolfbana och för de små en lekplats. I nära anslutning till Campingen ligger dessutom en tennisbana. Motionsslingor i olika längder utgår från stranden nedanför campingen! Cykelvägar/turer finns det många i området. Gångavstånd till nyöppnade Rebel Park.

Ivösjön vid campingen bjuder på mycket bra fiske. Badet ligger endast 50 meter bort där ni finner en 400 meter bred sandstrand, som dessutom är barnvänlig. För våra fyrfota vänner finns långa promenadstråk och hundbad.

Dela:

SCR
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Sommarbanner Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!