Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 058 st

Doro Camp Lapland

Pris från 150:-

Husvagn/husbil upp till 4 pers. och el 210:- Husvagn/husbil upp till 4 pers. utan el 170:- Tält upp till 4 pers. utan el 150:- Extra person: 25:- Ovanstående priser är per dag och inkl. användning av servicehus & gemensamt kök. Priser stugor:

Doro Camp Lapland är den första campingen som du möter i Södra Lappland. Vi ligger på den svenska rutten till Nordkap och Vildmarksvägen i Dorotea samhälle och det är lätt att komma dit. Doro Camp Lapland är en familjecamping med rymliga platser.

Campingen har något för alla: med din husvagn, husbil eller tält har du möjlighet, du kan välja att hyra en stuga eller att bo i en tältkåta. Campingen har en servicehus med toaletter, duschar, kök och tvättstuga.

På campingen finns det en lekplats. Du kan besöka vår restaurang/pub för en dryck eller en god måltid. Med Inlandsbanan kan du göra fina resor genom naturen av Lappland, Vi har vår egen järnvägsstation så att du kan avgå direkt på campingen!

Södra Lappland har en vacker natur och erbjuder många möjligheter för aktiviteter under alla årstider! Från campingen kommer du snabbt mitt i skogarna av Lappland.

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!