Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 707 st

Charlottenberg Camping & Stugor Haganäset

Välkommen!

Charlottenberg Camping Haganäset och medarbetare hälsar dig varmt välkommen.

Haganäset är en vacker, naturskön camping av hög standard, med stora ytor för aktiviteter och badplats med vattenattraktioner såsom isberg, hoppkudde, vippgungor och vattenvolleyboll. Uthyrning av roddbåtar och kanoter för utflykter och bra fiske. Trubadurkvällar och familjeunderhållning under högsäsong.

Vi kommer att göra vårt bästa för att din tid här på Haganäset ska bli så bra, behaglig och avkopplande som möjligt. Charlottenberg Camping & Stugor Haganäset är belägen på solsluttningen ned mot Bysjön, en av 1 000 attraktiva sjöar och kanaler i Västra Värmland. På campingen finns många attraktiva campingtomter. Många med strandanknytning och de allra flesta med sjöutsikt.

I huvudbyggnaden finns en liten affär där det under säsong finns nybakat bröd varje morgon, glass, snacks och drycker. Här finns även en pub/café med möjlighet till både mat och drycker. Stort badplatsområde med bryggor, lekplatser för barn och kanoter för uthyrning. Här får du hjälp med turförslag på så väl vandringsleder, kanotleder och kanske tips på bra fiskeställen. I receptionen finns trycksaker med förslag till utflyktsmål såväl lokalt i Eda Kommun som regionalt i Värmland, Dalsland, Östfold och Oslo.
Platsnummer hos SCR S43

SCR

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!