Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 727 st

Mycklaflons Camping

Mycklaflons Camping är beläget vid den norra spetsen på sjön Mycklaflon. Sjön är berömd för sitt rena och klara vatten. Vill man ha ett väldigt hålligång och sena nätter så skall man välja en innan campingplats. På Mycklaflons Camping är det lugnet, tystnaden, sjön och naturen som är den stora upplevelsen.

Inom några mils radie finns det många intressanta utflyktsmål så som Astrid Lindgrens värld i Vimmerby, Katthult, Bullerbyn, Eksjö gamla trästad, Skurugata, Kleva gruva mm.

På campingen finns det kiosk med minilivs, TV- rum, handikappanpassade toaletter och duschar, kök samt servering med mat och hembakat bröd.

När man har tröttnat på att sola och bada i det rena vattnet så kan man ta en promenad i det vackra naturreservatet alldeles intill campingen. Är man fiskeintresserad så finns det en rad med sjöar i närområdet som det går att prova fiskelyckan i. Det finns även kanoter och båtar att hyra för utflykter och fiske på sjön Mycklaflon. Naturligtvis finns det möjligheter att plocka bär och svamp i skogarna i vår närhet.

Dela:

SCR
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Sommarbanner Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!