Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 090 st

Spilhammars Camping

Välkommen till Spilhammars camping, som ligger vackert belägen mellan Jönköpings och Kalmar län. Söker du upplevelser av vacker skog och natur vill fiska eller paddla och kanske klättra i Trolle gate eller cykla på Emil i Lönnebergas grusvägar , då är detta rätt ställe.

Spilhammar ligger i en tallskog på kanten till Spilhammarsbadet där Nils Dacke troligtvis vandrade på sin väg till gömställen i Rumskulla skogarna.

Vi ligger mitt i Astrids sagovärld 10 km från Emils Katthult där du kan sitta i Snickerboa. Tag sedan en tur till Bullerbyn och hoppa i höet på logen en tur med hästskjutsen. Bullerbyexpressen och lek som Bullerbybarnen. En tur till Astrid Lindgrens Värld är ett måste och möta Pippi, Ronja, Skorpan och Karlsson på taket. Där finns också Emil och gör sine hyss bara 20 km bort.

Vill du se fantastiska saker i naturen åker du till Kville ek - ett av Europas äldsta träd, ca 1000 år gammalt och 14 meter i omkrets. Du kan också besöka Amalia grottan och Väggebergs grotta.

Vill du ha god service och en aktiv semester med lugna och sköna kvällar då är Spilhammar rätta stället, med sin vackert belägna kaffestuga och fina badplats.

Under högsäsongen kommer aktiviteter att ordnas; ex fotboll på slättvallen, tävlingar, och barnaktiviteter.

Mycket varmt välkommen till oss på Spilhammar.

Välkomna!

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!