Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 101 st

Hjälmaresunds Camping

Hjälmaresunds Camping, vid riksväg 56 mellan Katrineholm och Kungsör. Pulsen från Europa till norra Sverige. Mycket naturskönt på gammal boplats, en ö som binds samman av broarna. Stanna till och vila, kortare eller längre tid. Vandra på naturstigar, fiska, fritt fiske i Hjälmaren. Njut av solnergång eler soluppgång, hör och se fåglarna.

Bo skönt i någon av våra uthyrningsstugor eller hyr en plats för din husvagn eller husbil med el eller utan. Kanske tälta på närbelägen plats intill vårt servicehus. Där tillgång finns till kök, duschar utan polett, samt toaletter.

Stor grillplats med plats för flera familjer, bada i Hälmarens friska klara vatten, ta en tur med någon av våra uthyrningsbåtar eller varför inte glida fram tyst och stilla i en kanot, som också går att hyra.

Drick en kopp kaffe i den gamla kaffestugan med nybakat winerbröd, glass eller smörgås. Tillgång till servicebutik finnes.

Goda möjligheter att göra dagsutflykter till närbelägna turistmål från hjätat i Södermanland.

Midsommar firar vi enligt gammal svensk tradition. Vi plockar blommor, binder kransar och klär stången. Vi dansar och leker på midsommaraftons eftermiddag. På kvällen tar vi en sväng om på den gamla logen.

Var välkommen till oss på Hjälmaresund!
Ulla & Per

Ring vår reception för vidare upplysning.

SCR

Dela:

SCR
First Camp
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!