Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 739 st

Hansagård Camping & Resort

Hansagård Camping är en välskött och modern anläggning ca 4 km från Falkenbergs centrum. Campingen är inbäddad i riklig vegetation och man har knappt ett stenkast från havet, som har perfekta klippvikar för barnens favorit - krabbfiske.

Platserna på campingen är oftast avgränsade med häck och grönska. Vid längre bokning finns möjlighet att välja plats.

Familjecamping, minimiålder 25 år.

Runt delar av campingen sträcker sig och en härligt långgrund sandstrand som inbjuder till solning, bad, plask och lek. För den som önskar är de inte svårt att hitta undangömda ostörda vikar med natur och havets brus.

Under högsäsong och stora helger ordnas aktiviteter för både barn och vuxna. Stavgång, poängpromenad samt musik och allsång är bara några av aktiviteterna. Vi hyr även ut bl. a. cyklar, barnkärra, kanot och kajak. Som sommarstad erbjuder Falkenberg mycket nöjen och aktiviteter. Falkenberg ligger dessutom bra belägen om man vill göra en utflykt, exempelvis till Gekås, Ullared, ca 3 mil.

På campingen finns två välutrustade lekplatser med alltid ifrån linbanor till gungor och rutschkanor. Där finns även en nyanlagd äventyrsgolfbana som passar både stora och små spelare. Vid stranden finns planer där man kan spela fotboll, volleyboll och boule.

Andra exempel på aktiviteter är musik och allsång, hoppborgar, sagostunder, minidisco, strandaktiviteter och pyssel med ledare. Även ponnyridning och cirkusskola.

För de mindre barnen finns ett lekrum inomhus med rutschkana och leksaker och för de större finns spelrum med exempelvis pingisbord, fotboll- och airhockey-spel.

Välkommen till Hansagårds Camping i Halland på Västkusten!

SCR

Dela:

SCR
Kustvägen
First Camp
Körunda Golf & Konferenshotell

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!