Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 058 st

Olofsbo Camping

Olofsbo Camping, en av Hallandskustens absolut lugnaste campingplatser, hälsar er välkomna. Campingen ligger strax norr om Falkenberg och det är nära till en lång och bred sandstrand med härliga bad för hela familjen. Fyr och fågelreservat Morups tånge är närmsta granne.

På campingen finns välsorterad affär med nybakat bröd, glasskiosk m. m. Här finns även en bra restaurang med uteservering, havsutsikt, öl- och vinrättigheter och mat för avhämtning.

I år utökar vi våra aktivteter med mat och dryck provningskvällar, minibuss rundturer med olika tema och ett antal aktivteter för barn förutom lekplatsen med fotbollsplan. Nytt TV rum för endast vuxna finns, de unga har sitt eget. En lägereldsplats står klar med biljard och kubbspel i anslutning.

Det är 7 km till sommarstaden Falkenberg med sommarfars på Vallarnas Frilufts Teater, visfestival, inomhusbad, flanera i gamla staden med mera. Hyr en cykel av campingen och ta den in till stan.

Inom en 4 milsradie finns Varberg, Halmstad, Ullared, golfbanor, många andra sandstränder, Åkulla bokskogar och Falkenbergs motorbana..

Välkommen till Olofsbo Camping i Halland på Västkusten!

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!