Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 807 st

Skrea Camping

Nu är det dags att uppleva den härliga hallandskusten med vacker strandnatur på Sveriges framsida. Unna dig och familjen en riktigt skön och omväxlande campingsemester vid det böljande Kattegatt

Campingen ligger centralt på Västkusten mellan Halmstad och Varberg.

Campingen är belägen ca 3 km från Falkenbergs centrum, och med havet ett stenkast därifrån.

Den härliga mjuka sanden på den flera kilometerlånga stranden och det svalkande salta vattnet inbjuder till dopp morgon som kväll.
Stranden är dessutom mycket barnvänlig och en av de få blå flaggade stränderna i Sverige, vilket garanterar hög standard på vattenkvalitet och säkerhet.

Fritidsutbudet är sommartid mycket stort. Laxfiske i Ätran eller en golfrunda på någon av de många närbelägna golfbanorna eller varför inte ett besök på Sveriges största och billigaste varuhus i Ullared.

Med campingen som bas har du många närbelägna utflyktsmål. En dagsutflykt till Danmark med färja eller över den ståtliga Öresundsbron, en heldag i Göteborg med besök på barnens paradis Liseberg, är bara några av de möjligheter som ges.

SCR

Dela:

SCR
First Camp
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!