Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 058 st

Ugglarp - Camping & Stugor

Välkommen till Ugglarp!
Ugglarps camping är en liten mysig familjecamping vackert belägen på västkusten mellan Halmstad och Falkenberg. Direkt intill den långa barnvänliga sandstranden, som har omväxlande klippor och gräs. Badet är långgrunt med sandbotten. Campingen är känd för sin lugna atmosfär, sitt strandnära läge, de vackra vyerna och de fina omkringliggande naturområdena.

Detta ger möjlighet till spännande och omväxlande strövtåg i naturen.

Campingen har två områden, det nedre campingområdet har en fantastisk havsutsikt och det nya övre området Lyckan är omgärdat av en lummig grönska och skyddat från vind.

På lyckan ligger även vår nya serviceanläggning. En byggnad med modernt utrustad toalettavdelning, samlingsrum, konferensavdelning samt relaxavdelning. Viss service och aktivitet endast under högsäsong.

Restaurang och Pizzeria med fullständiga rättigheter, dessutom erbjuder den en härlig havsutsikt.

För barnen finns naturliga lekområden och lekplatser med Bl. a. klätterställning, gungor och rutschkana. Stranden med sina klippor inbjuder till spännande krabbfiske. Dessutom finns boule, bangolf, kubb, Airhockey, biljard, hoppborg, barnaktiviteter, tipspromenader och musikunderhållning.

Platserna är stora och de flesta är utrustade med eluttag. För våra tältgäster har vi en speciell yta i närheten av toalett och disk. Nybyggda stugor, lägenheter samt husvagn finns till uthyrning året runt. Om du vill shoppa eller gå ut och roa dig, har du nära till både Falkenberg, Ullared och Halmstad.

För dagsutflykter finns Göteborg, Helsingborg med ca 1 tim bilväg.

Välkommen till trivsamma och naturnära Ugglarp i Halland.

SCR

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!