Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 137 st

Stora Sjöfallets Fjällanläggning

En och en halv timmes bilresa nordväst om Gällivare ligger Stora Sjöfallets Fjällanläggning mitt i den lappländska vildmarken. Åt söder ser du Langasjöns strand, åt norr står den skyddande urskogen och i väster och norr består utsikten av fjällmassiv och vackra dalar. Vildamarkskänslan är påtaglig och dagarna du har framför dig är bekvämt utmanande.

Här har vi skapat ett enkelt, men välutrustat och lättillgängligt fjällpensionat för dig som uppleva en äkta fjällsemester i sin bekvämaste form. Vi ger dig en skön säng att sova i, stor frukost, lappländsk gourmetmat, bastuhus, bar och brasa. Vi till och med packar din matsäck till dagsturen och förser dig med all den utrustning du behöver. Våra duktiga guider hjälper dig med allt. Ett par rejäla kängor och lite bekväma kläder är egentligen det enda du själv behöver ta med.

Till oss kommer du som vill njuta av lugnet och livet. Som vill varva ner några dagar och enbart uppleva känslan av att få finnas till. Vi lovar att den här vackra, vänliga och oändliga omgivningen kommer att fylla din själ med ett inre lugn under lång tid framöver.

SCR

Dela:

SCR
Snälltåget
First Camp
Körunda Golf & Konferenshotell

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!