Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 135 st

Byns Camping

Campingplatsen ligger vid Klarälven. Hit kan man självfallet köra, cykla och vandra men det går också bra att paddla hit med kanot och flotte. Man kan slå läger vid älven eller högre upp på betesmarken. Ni är välkomna hit med era tält, husvagnar och motoriserade hem. Det går också bra att hyra en stuga.

Kiosken säljer läskedrycker, glass, souvenirer, etc. I kaffestugan serveras under högsäsongen kaffe och svenskt kaffebröd samt hamburgare och pizzor.

Det tar bara 10 minuter att gå till centrum där det finns både Konsum och Ica och andra affärer. På vägen går man förbi Ekshärads vackra gamla stavkyrka som legat på den berömda medeltida pilgrimsleden.

Vi drar fördel av våra tidigare erfarenheter från kanotturer i Värmland för att expandera vår kanotuthyrning och transportservice. Från det välbekanta företaget Gatz kommer vi inom kort att köpa ännu flera kanoter av hög kvalitet.

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!