Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 055 st

Rådastrands Camping, Stugor & Outdoor

En timmes bilväg norr om Karlstad hittar du Sveriges sydligaste vildmark.

Rådastrands Camping, Stugor & Outdoor ligger vid den vackra Rådasjön med särskilt barnvänliga badviken. Den långgrunda sandstranden är perfekt för både små och stora.

Klarälven, med sina flottar, ligger på promenadavstånd och skogarna runt om gör att campingen inte enbart är till för avkoppling utan också för upplevelser och aktiviteter i naturen. Det finns en flertal aktiviteter såsom kanot- och flottkvällssturer, mountainbikecykling, hästturer, GPS-turer, Nordic walking, Huskyvandring, älgsafaris och diverse spännande barnaktiviteter mm. Våra gjäster erbjuds ett rikt utbud av aktiviteter och arrangemang som också lämpar sig för företag- och skolresor. Vi hjälpar er gärna med att sammanställa ett programm som passar.

Vi har uthyrning av kanoter, fiskebåtar, cyklar och en flytande vedeldad bastu på sjön. Här finns blåbär, lingon och svampar som du gärna plockar. Du kan se och träffa på älgar och bävrar. Det är ett eldorado för entusiastiska fiskare.

Eftersom campingen ligger centralt i Värmland är den idealisk för dagsturer. Under sommarmånaderna är det ett flertal folklustspel och sommarfester med traditionell musik och dans i närheten. Här kan du njuta av rik kultur och gammaldags atmosfär. Under högsäsong har vi grillkväll eller Kolbullekväll med underhållning 1 till 2 gånger per vecka.

SCR

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!