Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 110 st

First Camp Hagön-Halmstad

First Camp Hagön-Halmstad ligger i södra utkanten av Halmstad, vid sanddynerna och med havet som närmaste granne. Du når oss från E6 - E20 om du svänger av vid Halmstads södra infart.

Vid First Camp Hagön-Halmstad breder kilometerlånga Östra stranden ut sig med varm mjuk sand och bjuder in till avkoppling, bad och lek. Vill ni pausa strandhänget en stund finns det bland annat minigolfbana, boulebana, lekplats, hoppkudde och gräsytor för bollspel på destinationen. Under högsäsong erbjuds också ledarledda aktiviteter för barnen.
I Halmstad finns det mesta, från ett pulserande nöjesliv nattetid, till turiststadens myller och utbud dagtid. I Halmstad och på Hagöns camping behöver du inte gå sysslolös, här finns det mesta.

På Hagön har du nära till allt, får vi lov att rekommendera Liseberg eller Danmark som en endagsutflykt, eller varför inte uppleva Hallands underbara och orörda natur.

För den golfintresserade erbjuder Halmstad hela 12 golfbanor att öva svingen på. Eller vill ni kanske prova fiskelyckan? Då finns det många bra platser även för det.

First CampSCR

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!