Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 106 st

First Camp Tylösand-Halmstad

Ett ögonblicks promenad från Sveriges vackraste strand ligger vår camping i Tylösand! First Camp Tylösand – Halmstad är badparadiset med den sju kilometer långa sandstranden, som kan skryta om att blivit omröstad till Sveriges bästa i en läsaromröstning i Aftonbladet.

Inte nog med att stranden är perfekt för snäckplockning och flipflop-moments, här finns mängder med tillfällen till fritidsaktiviteter, utflykter och nöjesliv. För den kräsne golfaren väntar två 18-hålsbanor i området, förutsättningarna för vindsurfing är de bästa tänkbara och nöjeslivet i Halmstad bjuder på utflykter och nattliv för alla smaker. På campingområdet leker barnen med sina nyfunna vänner och de vuxna äter något gott vid campingens bistro.

I moderna stugor och på campingtomter, i husbil, husvagn eller tält, bor du nära stranden och känner havsbrisen precis utanför dörren. Och du, skulle det vara fullbokat dina önskade datum kan du alltid kolla in granndestinationen First Camp Karlstorp – Halmstad som endast ligger en kort promenad från såväl stranden som destinationen Tylösand – Halmstad.

Välkommen till västkustens sommarparadis!

First Camp ScandinaviaThe Green Key

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!