Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 457 st

Gullbrannagården

Pris per natt från 290:-

Avser campingtomt med el, vatten och avlopp.

Du är välkommen till en härlig, helårsöppen familjecamping, 1 mil söder om Halmstad, nära havet med en barnvänlig sandstrand. På campingen finns lekplatser med bland annat studsmatta, linbana, minigolf, tennis, cykeluthyrning, BMX-bana, beachvolleyplaner, bastu med relaxavdelning samt vedeldade badtunnor. Är du intresserad av golf finns det 10 golfbanor inom tre mils radie från Gullbrannagården.

Utöver mer än 350 campingtomter med el finns här flera olika boendeformer. Allt från vandrarhem och lägergård, till campingstugor, l välutrustade lägenheter och västkuststugor med 6-7 bäddar, alla med eget badrum med dusch och WC.

Restaurangen har öppet varje dag från midsommar till mitten av augusti. Dagens rätt, pizza, à la carte och kaffe med hembakat erbjuds. Här finns också en butik där det på sommaren finns färskt bröd varje morgon.

Under sommarveckorna är det ett gårdsgäng som varje vecka ordnar med tipspromenader, allsångskvällar, gympa, kvällsandakt och mycket annat. För barnen är det samling varje förmiddag och sommaraktiviteter med bland annat sandslottstävling, talangjakt och båtrace i bäcken. Tonåringarna har kvällssamlingar och för de vuxna finns det kvällsamlingar, frukostar, konserter, föreläsningar, konstutställning, hantverksmässa med mera. Första helgen i juli arrangeras det en stor musikfestival, Gullbrannafestivalen.

Välkommen till Gullbrannagården, en campingpärla i Halland på Västkusten!

SCR

Dela:

SCR
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!