Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 810 st

Vilshärads Camping

Välkommen till Vilshärads Camping i Halland på Västkusten.

Vi ligger i ett lummigt naturskönt område. Vi har hög standard på vår servicebyggnad, stora duschar med dörrar - allt i kakel och klinkers.
Motionsslingor och trimorientering i det vackra och unika naturreservatet med krokiga och skruvade träd och Europas högsta sandkulle. Långgolf för de kunniga och korthålsbana för dem som vill pröva på, klubbor och bollar går att hyra.

Inför säsongen 2008 har våra gäster tillgång till trådlöst bredband.

Minigolfbana med 18 hål. Fyrhjuliga cykelbilar med tak och plats för de små i långkorg framtill. 6 km till Tylösand med nattclub och restauranger. 10 km till Halmstad med massor av butiker och uteserveringar. Nära campingen finns en mysig bykrog, som även serverar pizza eller bara en öl i genuin miljö. Jazzafton varje torsdag, under högsäsong underhållning ons-lör.

På ca 10 km avstånd finns Äventyrsland, Bil- & flygmuseum, Gokartbanor, Tropikcenter, Knatteland, Äventyrsbad, Museum, Slott mm. Naturligtvis har vi den långa barnvänliga sandstranden med sina mjuka dyner.

Vi önskar er en riktigt skön semester!
Ulla och Jan Ericsson

SCR

Dela:

SCR
First Camp
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!