Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 106 st

Funäsdalens Fjällcamping

Funäsdalens Fjällcamping är den ultimata platsen för dig som längtar efter lugn och närhet till naturen. Campingen ligger 2 km från Funäsdalens centrum och omges av fjällvärlden i västra Härjedalen, och håller öppet året runt. Boende
På Funäsdalens Fjällcamping har du möjlighet att parkera din husbil/husvagn eller sätta upp ditt tält och njuta av den natursköna omgivningen. Här finns campingplatser för husbilar, husvagnar och tältplatser med el.

Aktiviteter

För dig som söker aktiviteter erbjuder Funäsdalens Fjällcamping en mängd olika möjligheter. För fiskeentusiaster ligger bland annat Häckelsjön bara 500 meter från campingen och erbjuder bra fiskemöjligheter året runt. På campingområdet finns en minigolfbana.
Under vinterperioden har campingen direktanslutning till skoterleder och skidspår. Funäsbergets alpina skidsystem ligger endast cirka 500 meter bort. På sommaren kan du njuta av cykling, vandring, fiske och golfupplevelser.

Funäsdalens Fjällcamping har 160 tomter.

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!