Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 456 st

Hölick Havsresort

Längst ut på Hornslandets sydspets, 3mil öster om Hudiksvall, ligger Natura Hölick Resort. Semesterresmålet för Dig som är ute efter en avslappnad och naturnära vistelse och fantastiska havsbad för din semester.

Hornslandet är en unik del av Sverige. Här samlas rik kulturhistoria med spännande natur. Hornslandet är ett ekologiskt flaggskepp och blev nyligen utsedd till en av Sveriges första ekoparker. Besök labyrinter från bronsåldern, handla färsk fisk i det gamla fiskeläget eller kryp ned i Hölicks kilometerlånga urbergsgrottor. Växt- och djurlivet på halvön är variationsrikt, och i omgivningarna kring Hölick havsresort kan du se havsörn, älg och Hornslandets vidsträckta sandstränder lockar till bad och fiske. Kommer du med båt väntar vår gästhamn. För stora och små barn ligger havsbaden nära och vill du ta ett glas vin står restaurang Storsands Veranda öppen.

Hölick havsresort vill vi ge dig någonting extra – en vistelse i unik natur med fantastiska havsbad och en boendestandard med alla bekvämligheter och lite därtill. Just ni byggs nästa generation stugor eller chalets som vi kallar det. Dessa hus är arkitektritade och har en stark designprägel. Med dessa går startskottet för den fortsatta förädlingen av anläggningen – att verkligen kunna erbjuda våra gäster något utöver det vanliga...

Bokningen öppen, anläggningen öppnar i mitten av maj.

Välkommen till oss!

Vägbeskrivning
Hölick havsresort ligger 30 mil norr om Stockholm och ca 3 mil öster om Hudiksvall. (ca 2 timmar med tåg från Arlanda. När du kommer till Hudiksvall ta avfart 3 kilometer.

SCR

Dela:

SCR
Snälltåget
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!