Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 074 st

Nordic Camping Stensö

Campingen ligger vackert belägen på en naturlig halvö i södra delarna av Kalmar. Stensö Camping har naturen och skogen alldeles inpå knuten och här finns bland annat härliga badstränder, minigolf, en nyöppnad restaurang och vackra promenadslingor. Stensö är ett mycket uppskattat rekreationsområde för både Kalmarbor och turister. Här är det aldrig folktomt men det finns alltid plats för avskildhet.

Med sitt läge är Stensö Camping ett perfekt utgångsläge för dagsturer till bland annat Smålands pittoreska glasbruk, Ölands många utflyktsmål och Kalmars stora utbud av event för hela familjen. Bara 3 kilometer från campingen finner ni en av Kalmars mest pulserande och omtalade plats – Larmtorget. På vägen dit kommer ni gå förbi flera stränder, mäktiga Kalmar Slott, den fina slottsparken och mysiga Gamla Stan.

Kalmar är staden för alla. Två år i rad har den blivit utsedd till ”Årets sommarstad” som är en folklig omröstning. Välkomna till Kalmar och Stensö Camping!

Dela:

SCR
First Camp
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!