Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 138 st

Stenkällegårdens Camping Tiveden

Stenkällegården ligger efter väg 49 mellan Karlsborg och Askersund, där man tar av mot Tivedens Nationalpark. Campingplatsen ligger i etage ned mot Bocksjön. Stenkällegården har stora grönområden, blandskog och rejält tilltagna tomter, gott om el-platser och två av landets finaste servicehus. För de minsta finns en lekplats där de säkert kan få många nya vänner.
I vår souvenirbod säljes bl.a. de välkända Tivedstrollen.

När Du anländer till Stenkällegården och öppnar bildörren känner Du genast den härliga luften och en gemytlig atmosfär. Här kan man verkligen koppla av och ta dagen som den kommer. Varför inte hyra en av våra kanoter och uppleva de underbara vattendragen.

Ett besök i Tivedens Nationalpark blir ett oförglömligt minne. Att klättra i bergen för att till slut nå fram till Stenkälla, känna den kalla luften och skriva sitt namn i gästboken.

Efter en strapatsrik dag i skogen kan det vara skönt att koppla bort matlagningen. Gör gärna ett besök i vår restaurang. Njut av den goda maten och den härliga utsikten.

För Dig som är fiskeintresserad finns här oanade möjligheter att fånga den där regnbågsforellen Du länge drömt om.

Nu är det bara ett besök hos oss som fattas för att uppleva Tiveden i verkligheten.

Välkommen att hälsa på oss på Stenkällegårdens Camping Tiveden!

Vägbeskrivning
Väg 49 mellan Karlsborg och Askersund där man tar av mot Tivedens Nationalpark samt Stenkällegården 2 km.

Dela:

SCR
Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!