Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 370 st

Långasjönäs

På Långasjönäs semesterby hittar du camping, stugbyar, badplats och vandringsstigar. På campingplatsen finns ca 90 platser, varav 63 med el.

Långasjönäs fritidsområde, ett naturreservat 10 km norr om Karlshamn, ligger vid Långasjön i ett välbesökt eldorado för både turister och karlshamnsbor.

Långasjön har flera naturliga, små sandstränder och ett friskt, rent vatten. Den som bor på campingplatsen eller i stugorna har tillgång till fritt fiske i Långasjön. I Kroksjöarna, inte långt från campingplats och stugbyar, har ädelfisk inplanterats. Runt sjöarna finns grillplatser mitt i vildmarken. Roddbåtar och kanoter finns att hyra. Strövstigar av olika längd och Blekingeleden passerar genom området.

Våra gäster på campingplatsen och i stugbyarna har tillgång till dusch och bastu i servicebyggnaden på campingen. En herr- och en damavdelning samt ett skötrum, som både mamma och pappa har tillgång till. Här finns också kök med matplats för dem som campar eller bor i någon av de fem campingstugorna. Man får ett nyckelkort vid incheckningen, som ger tillträde till anläggningen. Avgift för varmvatten 1 kr/min.

Välkommen till Långasjönäs i Blekinge!

SCR

Dela:

SCR
Kustvägen
SJ
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2020
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!