Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 523 st

Dragsö Camping & Stugby

Dragsö Camping & Stugby är en fyrstjärnig modern campingplats på en egen ö i kärnan av Blekinges skärgård. Till oss hittar du genom broförbindelse endast tre kilometer ifrån Karlskronas centrum. Det finns ett stort urval av campingtomter för er som kommer med husvagn, husbil eller tält för att just ni ska hitta något som passar just er. Vi erbjuder kvalitativa stugor med hög standard med eller utan dusch och toalett. För er som vill ha det lilla extra finns nu fem Stugsviter med fem olika teman.

Dragsö Camping är en utpräglad familjecamping med aktiviteter för alla åldrar, såsom äventyrsminigolfbana, tipsrundor, dans, tävlingar, underhållning, m. m. Ni kan även hyra motorbåt, kanot, trampbåt m. m.

Dragsö har trevliga stränder och naturligtvis klippbad. Strandserveringen med utsikt över havet ger dig möjlighet att få en god måltid. Där har vi även musikquiz och karaoke-kvällar. Vi har även profilerat oss som en fiskecamping under vår och höst, med tanke på det fina gäddfisket i området.

Dragsö Camping erbjuder företagskunder fiskepaket med boende kombinerat med konferensmöjligheter.

Välkommen till Dragsö Camping & Stugby i Blekinge!

SCR

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!