Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 874 st

Dragsö Camping & Stugby

Dragsö Camping är unik i många fall. Tänk er en camping belägen på en egen ö i havsbandet men ändå mitt i Karlskrona centrum. Tomterna är oftast belägna intill strandkanten med en underbar utsikt.

Naturligtvis har vi broförbindelse med centrum, men önskar ni kan ni med fördel ta skärgårdsbåten in till staden.

Dragsö Camping är en utpräglad familjecamping med aktiviteter för alla åldrar, såsom äventyrsminigolfbana, tipsrundor, dans, tävlingar, underhållning, m. m. Ni kan även hyra motorbåt, kanot, trampbåt m. m.

Dragsö har trevliga stränder och naturligtvis klippbad. En underbar miljö för hela familjen. Våra stugor ligger 25 m ifrån badstranden och är byggda som gammaldags sjöbodar. Strandserveringen med utsikt över havet ger dig möjlighet att få en god måltid. Där har vi även visaftnar och karaoke-kvällar. Vi har även profilerat oss som en fiskecamping under vår och höst, med tanke på det fina gädd-, torsk-, sill- och trollingfisket.

Vi erbjuder våra kunder förmånliga fiskepaket, stuga-båt, både med och utan guide. Vi har även förmånliga kanot och cykelpaket.

Dragsö Camping erbjuder företagskunder fiskepaket med boende kombinerat med konferensmöjligheter.

Tipsrundor, dans 1gång/vecka i juli. Familjeunderhållning, gäddsafari, ungdomskvällar, brygga, fiskepaket, tävlingar och skärgårdsturer.

Välkommen till Dragsö Camping & Stugby i Blekinge!

SCR

Dela:

SCR
Kustvägen
SJ
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
MTR Express
Sommarhagen banner

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!