Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 569 st

Sandslåns Vandrarhem & Camping

Pris per person från 75:-

Tält från 75:-/dygn Husbil 140:- Husvagn 140:- El 20:-

Välkommen till Sandslåns Vandrarhem & Camping!

Vi erbjuder en lugn och avkopplande miljö i vackra omgivningar. Detta var en gång i tiden världens största timmerskilje. I anslutning till dom varsamt renoverade bostadskaserna vid Ångermanälvens strand finns idag: vandrarhem, lägergård, konferensrum, camping, badstrand, båtuthyrning.häx-,dockteater- och flottningsmuseum. Vi finns i Kramfors / Sollefteå / Höga Kusten området. Kryssningsfartyget Ådalen III har sin hemmahamn här. Alldeles intill finns också Dannero Travbana och BOX whisky.

Vandrarhemmet är öppet året runt. Vi har plats för upp till 80 gäster samtidigt. Vid boende så bjuder vi på tillgång till konferensrum. Vi kan ordna mat för upp till 115 sittande. Vandrarhemsrummen är fördelade på 2 till 6 bäddsrum för 220:-/bädd, enkelrum 285:-/dygn. Dessa rum är utrustade med våningssängar. Det finns också premiumrum, 2 bäddsrum med dubbelsäng med resårmadrasser, soffa och TV på rummet för 550:-/dygn alternativt som enkelrum 375:-/dygn. Dessutom finns premiumfamiljerum med TV med plats upp till 5 personer för 250:-/bädd. Under lågsäsong, 1/10-1/5, finns endast premiumrummen till hands. Sänglinne och badlakan finns att hyra för 85:-/ tillfällle. Vi serverar frukostbuffé för 85:-. Vill Du använda sovsäck vill vi påminna om att du måste använda underlakan och örngott. Spjälsäng 100:-/tillfälle. Vart sjunde dygn är gratis oavsett boendeform.

Campingplats, 25 platser med el. Pris 140:-/dygn för husvagn eller husbil, 75:- per person och dygn för tält och 20:-/dygn för el.

Boule, krocket, fiskespön, luftgevär och kubbspel för utlåning.

Uthyrning av cyklar och båtar. Det går även att hyra bastu.

Hemmahamn för kryssningsfartyget MS Ådalen III, som gör kryssningar på Ångermanälven.

VÄLKOMMEN TILL VÅR VACKRA Ö!

Dela:

SCR
Gilla landet
Kustvägen
SJ
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!