Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 075 st

Sandslåns Vandrarhem & Camping

Pris per person från 75:-

Tält från 75:-/dygn Husbil 140:- Husvagn 140:- El 20:-

Välkommen till Sandslåns Vandrarhem & Camping!

Vi erbjuder en lugn och avkopplande miljö i vackra omgivningar. Detta var en gång i tiden världens största timmerskilje. I anslutning till dom varsamt renoverade bostadskaserna vid Ångermanälvens strand finns idag: vandrarhem, lägergård, konferensrum, camping, badstrand, båtuthyrning.häx-,dockteater- och flottningsmuseum. Vi finns i Kramfors / Sollefteå / Höga Kusten området. Alldeles intill finns också Dannero Travbana och High Coast Whisky.

Vandrarhemmet är öppet året runt. Vi har plats för upp till 80 gäster samtidigt. Vid boende så bjuder vi på tillgång till konferensrum. Vi kan ordna mat för upp till 115 sittande. Vandrarhemsrummen är fördelade på 2 till 6 bäddsrum för 260:-/bädd, enkelrum 325:-/dygn. Dessa rum är utrustade med våningssängar. Det finns också premiumrum, 2 bäddsrum med dubbelsäng med resårmadrasser, soffa och TV på rummet för 600:-/dygn alternativt som enkelrum 440:-/dygn. Dessutom finns Premiumfamiljerum med TV med plats upp till 5 personer för 275:-/bädd. Under lågsäsong, 1/10-1/5, finns endast premiumrummen till hands. Sänglinne och badlakan finns att hyra för 95:-/ tillfällle. Vi serverar frukostbuffé för 95:-. Vill Du använda sovsäck vill vi påminna om att du måste använda underlakan och örngott. Spjälsäng 100:-/tillfälle. Vart sjunde dygn är gratis oavsett boendeform. Hundar är självklart välkomna, medela vid bokning om ni har hund, pris 100:-/dygn

Campingplats, 25 platser med el. Pris 140:-/dygn för husvagn eller husbil, 75:- per person och dygn för tält och 40:-/dygn för el.

Boule, krocket, fiskespön, luftgevär och kubbspel för utlåning.

Uthyrning av cyklar och båtar. Det går även att hyra bastu.

VÄLKOMMEN TILL VÅR VACKRA Ö!

Dela:

SCR
Snälltåget
Vidbynäs Gård
Höga Kusten

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!