Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 077 st

Landöns Camping

Fågellivet är stort i havet och på öarna som tillhör Skånes enda skärgård och ligger strax utanför halvön.
Landön har en mångfald av växter. De flesta är fridlysta, men vad gör det, de är vackrast där de står. När backsippan står i sin prakt är hagarna blå av tusentals blommor. I ekskogen växer ramslök som inte är fridlyst men som doftar starkt varför plockning avrådes. Landön är ett populärt ställe att fiska näbbgädda på. I övrigt kan Du få vanlig gädda, abborre, spätta, torsk och lax. Utanför Landön finns några stenhällar där en sälkoloni håller till.
Campingplatsen erbjuder en avstressande miljö för alla åldrar. Vi erbjuder också 2 st husvagnar som går att hyra, dygns-, vecko-, eller månadsvis. Hundar är också välkomna utan extra kostnad.
Våra säsongscampare har en förening som ordnar olika aktiviteter som till exempel midsommarfest, spelaftnar, ”Barnens- dagsaktiviteter” med mer.
Vår kiosk har försäljning av; mjuk- kul- och pinnglass men även ”varma mackor”, kaffe, frukostbullar, mjölk, smör, pålägg m.m.

SCR

Dela:

SCR
First Camp
Snälltåget
MTRX 20
Sommarbanner Snälltåget
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!