Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 707 st

Marstrands Familjecamping

I en härlig skärgårdsmiljö, och endast 4 mil från storstaden Göteborg ligger Marstrands Familjecamping. Här har du närhet till allt som gör din semester till ett oförglömligt minne. Campingen ligger i ett lugnt och naturskönt område. Det tar endast 15 min att promenera till färjan som tar dig över till den bilfria ön Marstrand.

Det är ca 100 m till havet med en sandstrand som är mycket barnvänlig. Du kan också hitta ditt egna gömställe bland klipporna och ha en härlig dag med sol och bad. Vill du pröva din fiskelycka hjälper vi dig gärna att hyra båt eller att boka plats på någon av de stora fiskebåtarna.

Om du vill göra en trevlig utflykt besök då Carlstens fästning. Där kan du uppleva den historiska atmosfären bland fängelsehålor och underjordiska gångar. Du har också möjlighet till en guidad tur.

På kvällen kan du strosa i folkvimlet längs Marstrandsöns kaj och kanske besöka en av öns mysiga restauranger och caféer. Eller varför inte utmana familjen eller vännerna på en runda på campingens minigolfbana?

Övrigt: Golf 10 km, dykarcenter och kajakuthyrning 1 km. Barnaktiviteter 2-3 ggr/v.

Välkommen till Marstrands Familjecamping i Bohuslän på Västkusten!

SCR

Dela:

SCR
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!