Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 460 st

Åsa Camping och Havsbad

Välkommen att bo och vara hos oss på Åsa Camping & Havsbad!

Vi finns mitt på Västkusten i idyllen Åsa. I vår närhet finner du mängder av trevliga och intressanta utflyktsmål, unika kulturmiljöer där du upplever historiens vindslag. Med bara 30 minuter till Göteborg, 20 minuter till Varberg och 15 minuter till Kungsbacka förenas småskaligheten med storstadens möjligheter. Allt på nära avstånd – detta gör Åsa Camping & Havsbad till en perfekt bas för en weekend eller för ett längre semesterbesök.

På Åsa Camping & havsbad – bor du mitt inne i centrala Åsa och bara 150 meter från havets brus. Här har du gångavstånd till de bekvämligheter du behöver – hembageri, livsmedelsbutik, bensinstation, kiosker, restauranger, caféer, glassbutik och mängder av besöksmål såsom Tjolöholms Slott men framförallt vårt Havsbad som vi är mycket stolta över. Det är ett av Västkustens bästa med både familjevänlig sandstrand och häftiga klippor.

Vi hjälper dig gärna via telefon eller mail att planera er vistelse. Titta gärna på vår hemsida för mera information om oss och närområdet.

Varmt välkomna till Åsa Camping & Havsbad i Halland på Västkusten önskar Peter, Annika, Theodor & Tilda med personal

SCR

Dela:

SCR
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!