Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 457 st

Vallersvik Camping & Vandrarhem

Vallersvik Camping & Vandrarhem ligger i Frillesås, fantastiskt vackert alldeles invid havet mitt emellan Varberg och Kungsbacka. Vi är en liten familjecamping med 120 platser. Alla platser ligger mindre än 300 meter från havet och el ingår i priset.

Här finns det mesta i en lugn och vacker miljö på en plats med historiska rötter. Vill du ha ett avbrott i bad- och strandliv och ta en tur i omgivningarna finner du många trevliga utflyktsmål. Inom 45 minuters bilresa ligger Göteborg med Liseberg och köpcentret GEKÅS i Ullared. Du har mer än 10 golfbanor att välja på med mindre än 30 minuters bilresa.

Vår barnvänliga omgivning erbjuder bad från sandstrand och mjuka klippor. Stor gräsyta för bollspel samt volleybollplan och minigolfbana.

Vallersvikskyrkan erbjuder allsångskvällar, konserter och gudstjänster.

Barntimmarna som ordnas varje dag under högsäsong i närbelägna Strandgården är omåttligt populära. Även för tonåringarna finns det program.

Välkommen till Vallersvik Camping & Vandrarhem i Halland på Västkusten.

Dela:

SCR
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!