Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 075 st

Habo-Ljung Camping

Habo Ljung Camping är en naturskön familjecamping belägen 15 km norr om Malmö. Campingen ligger precis vid stranden mot Öresund och har en parkliknande miljö med såväl löv som tallskog samt en barnvänlig sandstrand.

Det gynnsamma geografiska läget gör att man enkelt och snabbt kan ta sig till eller från kontinenten via Öresundsbron. Dessutom är det endast ca 10 minuter med bil till både Malmö och Lund.

Under sommaren finns här aktiviteter för såväl gamla som unga. Vi ordnar danskvällar, grillaftnar, karaokekvällar, barnaktiviteter med mera.

Det finns även tillgång till minigolfbana, boulebana, fotbollsplan, lekplats med mera. Förutom campingens egna aktiviteter finns det en mängd olika lokala sevärdheter och fritidsaktiviteter inom kommunen. Exempelvis ridning, hundaktiviteter, segling, golf eller varför inte ett besök på slottet i Alnarp, kallbadhuset vid långa bryggan i Bjärred eller en dagsutflykt till Köpenhamn? Strax intill campingen finns det även vackra strövområden och fiskedammar.

Vi önskar er sköna, soliga dagar och hoppas att ni skall trivas hos oss!

Hjärtligt välkomna till Habo-Ljung Camping i Skåne!

SCR

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!