Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 909 st

First Camp Sivik-Lysekil

First Camp Sivik-Lysekil är semesteranläggningen för dig som gillar sol, bad och fiske. Här möter du långgrund sandstrand, solvarma klippor och glittrande hav ett stenkast från ditt boende.

Minigolf, bergsklättring, kajakpaddling, fiske, dykning och promenader i natursköna omgivningar är några av de aktiviteter du kan ägna dig åt. Perfekt vatten att dyka med tuber i eller fridyk från klipporna ner i det salta vattnet. Härlig sandstrand med långgrunt och barnvänligt bad.

Här finns en välsorterad servicebutik om ni behöver handla. Hundar är hjärtligt välkomna på campingen. I närheten finns möjlighet till sköna promenader i varierande miljöer och en fin hundbadplats. På och kring destinationen kan ni bland annat spela minigolf, prova på bergsklättring, fiska, ta sköna promenader och så klart sola och bada. Ni kan också hyra kanot eller kajak för en oförglömlig och fin upplevelse på havet. Vattnen är dessutom perfekta för dykäventyr.

Till vackra Lysekils centrum tar du dig lätt med buss som går dagligen från campingen.

Vi erbjuder boende i välutrustade villavagnar eller välj en av alla våra campingtomter med havet som granne.

Välkommen till First Camp Sivik-Lysekil i Bohuslän på Västkusten!
Morgan med personal.

First Camp ScandinaviaSCR

Dela:

SCR
MTRX 20
First Camp
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!