Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 491 st

First Camp Malmö

En camping vid Öresunds strand med Danmark på broavstånd för dig som vill ha en aktiv semester. Bra bussförbindelser tar dig snabbt in till centrala Malmö med havsbad och sandstrand, vattenpalatset Aq-Va-Kul, Folkets Park med tivoli och landets högsta pariserhjul samt Europas största skateboardhall. Plus restauranger, shopping och nöjen.

Från slutet av juni till början av augusti finns även Blïx barnklubb på campingen med ledarledda aktiviteter, karaoke, filmvisning och minidisco. Danmark och Köpenhamn med allt vad det innebär av nöjen och sevärdheter ligger bara en kort tågresa bort. Det gör First Camp Malmö till en perfekt delmål för semesterresan oavsett om den går åt norr eller söderut.

På First Camp Malmö kan du hyra nybyggda, fullt utrustade stugor året runt. Stugorna varierar i storlek från 2-6 bäddar och har både WC och dusch. Du kan även boka linne, städning och frukost. Ett sätt att göra ditt boende mer bekvämt.

First Camp

Dela:

SCR
Gilla landet
Snälltåget
Kustvägen
SJ
Sommarbanner Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!