Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 734 st

Kläppens Camping

Frihet, lugn och avkoppling i naturen!
Under sommaren handlar ett besök på vår camping om aktiviteter och upplevelser i naturen. Runt campingen finns ett rikt djurliv, och har du tur så kan du få stifta bekantskap med både älg och bäver. För att bättra på oddsen något ordnar vi bäversafarin på Västerdalälven om kvällarna. I älven går det även bra att paddla kanot.

Gillar du att fiska? Då ska du pröva lyckan hos oss. I älven finns det gott om fisk, men skulle det vara motigt stannar du bara till vid vår fiskedamm. Där finns inplanterad Regnbåge, som hugger friskt! Det finns andra bra fiskesjöar i närheten.
Du kan även förströ dig med minigolf eller varför inte ta ett uppfriskande dopp i badsjön?

Kläppens Camping i Dalarna lämpar sig sommartid för dig som vill uppleva naturen, dess skönhet och stillhet. Vi finns här för dig som vill vara aktiv och uppleva!

Kom och bo hos oss i vinter!
Vår camping har ca 220 elplatser, varav flera är strandtomter utmed Västerdalälven. Varje år väljer allt fler att ställa upp sin vagn hos oss över vintersäsongen, för att kunna nyttja den maximalt.

Från campingen är det bara ca 400 meter till första liften i Kläppensystemet. Föredrar du längdåkning? Då är det är bara att spänna på sig skidorna utanför vagnen, spåren korsar nämligen campingen.

Äger du en snöskoter? Alldeles i närheten passerar snöskoterleden som tar dig vidare både söder och norrut. Varför inte ta en tur upp på kalfjället. Flera mils leder finns tillgängliga…

Logen kallar vi den del av servicehuset där du finner kök, matrum, barnrum med egen tv-hörna och umgängeslokaler. Spela pingis, dart eller sällskapsspel i pauserna vid måltiden eller kvälls aktiviteter. Kort och gott, hos oss finns det, som gör vintercampingen till ett bra och trevligt nöje!

Välkommen att ta för dig av allt vi har att erbjuda!

SCR

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!