Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 523 st

Kläppens Camping

Under sommaren handlar ett besök på vår camping om aktiviteter och upplevelser i naturen. Runt campingen finns ett rikt djurliv med både älg och bäver. För att bättra på oddsen något ordnar vi bäversafarin på Västerdalälven om kvällarna. I älven går det även bra att paddla kanot.

I älven finns det gott om fisk, men skulle det vara motigt stannar du bara till vid vår fiskedamm. Där finns inplanterad Regnbåge, som hugger friskt! Det finns andra bra fiskesjöar i närheten. Du kan även förströ dig med minigolf eller varför inte ta ett uppfriskande dopp i badsjön?

Vinter
Vår camping har ca 220 elplatser, varav flera är strandtomter utmed Västerdalälven. Varje år väljer allt fler att ställa upp sin vagn hos oss över vintersäsongen, för att kunna nyttja den maximalt.

Från campingen är det bara ca 400 meter till första liften i Kläppensystemet. Föredrar du längdåkning? Då är det är bara att spänna på sig skidorna utanför vagnen, spåren korsar nämligen campingen.

Logen kallar vi den del av servicehuset där du finner kök, matrum, barnrum med egen tv-hörna och umgängeslokaler. Spela pingis, dart eller sällskapsspel i pauserna vid måltiden eller kvälls aktiviteter. Kort och gott, hos oss finns det, som gör vintercampingen till ett bra och trevligt nöje!

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!