Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 093 st

Malungs Camping

Malungs Camping är belägen naturskönt vid Västerdalälven och Bullsjön strand med gångavstånd till centrum.

Malungs djupa tysta skogar med ett rikt djurliv inbjuder till vandring, bär- och svampplockning, vyer och möjlighet till avkoppling finner ni i campingens närhet. Ett flertal vattendrag erbjuder ett mångfaldigt och attraktivt fiske. Förutom naturen och fisket förknippar man Malung med skinnframställning, kulturhistoria och hantverk.
Campingen är helsåröppen, men begränsad service under vinterhalvåret.

Aktiviteter på campingen: Under sommarsäsongen erbjuds ni minigolf och bad i pool eller naturbad med sandstrand. Gräsytor för bollspel. Fiske - Forsens brus överröstar alla grubblerier och tankar, kvar finns endast naturen och dess orörda frihet! Öring, harr, röding, regnbåge, gädda, abborre, sik, brax och id finns i Fiskvårdsområdets vatten i Malung. Fiskekort finns att köpa i receptionen. I skog och mark: Malungs djupa tysta skogar med ett rikt djurliv inbjuder till vandring, bär- och svamp plockning, vyer och möjlighet till avkoppling finner ni i campingens närhet. En tur med kanoten upp ströms i Västerdalälven är värt mödan, njut sedan av naturen och dess djur när du glider nästan ljudlöst medströms åter till campingen. Bad - en dag vid sandstranden eller vid poolen - du väljer det som känns bäst för dig. Utflyktsmål - från Malungs Camping, Bullsjön är det nära till en mängd utflyktsmål.

SCR

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!