Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 908 st

Hanatorps Camping

Campingen ligger mycket vackert belägen direkt vid Öresjöns norra strand i Kinna/ Örby. Med en hänförande utsikt ifrån vår restaurang Utsikten blickar ni ut över Öresjöns sjösystem. Räcker inte det erbjuder vi 34 sjöar till med gemensamt fiskekort och natursköna vandringsleder.

Upplev vår familjevänliga camping där ni har nära till Göteborg (Liseberg), Borås (Borås djurpark), Ullared (Gekås) och Marks Golfklubb. DreamCamp Hanatorp har strandtomter över 100m2 och strandnära stugor. Kom till oss och upplev spännande vildmark, bra fiske och närhet till shopping.

Öresjön är en 20 km lång sjö med mycket bra fiske och utmärkta möjligheter att nyttja allehanda vattensporter samt har en långgrund badstrand.

Campingen erbjuder 150 st. stora campingtomter, ett antal belägna direkt vid stranden samt flera med fri sjöutsikt, 15 stugor, restaurang, 4 servicehus, minigolf, butik samt har uthyrning av cyklar, kanoter, båtar och trampbåtar. Det finns också mycket bra faciliteter för husbilar och bussar samt Quick-stop.

Vi ligger mitt i Tygriket med alla sina berömda fyndbodar. I Skene finns bl.a. badhuset Kaskad som erbjuder olika aktiviteter.

Inom 3 km kan du spela golf på historisk mark. Banan har 27 hål och är en kombinerad park- och skogsbana i ett kuperat landskap.

Campingen är känd för sin avstressande miljö, här upplever du lugn och ro, ordning och reda och kan t.ex. njuta av härliga promenader på en mångfald av promenadvägar. Vår restaurang ligger med en hänförande utsikt över Öresjön, och att efter en angenäm måltid sitta på uteterrassen, koppla av och bara njuta den härliga utsikten är en lisa för själen.

Dela:

SCR
MTRX 20
First Camp
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!