Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 123 st

First Camp Oknö - Mönsterås

Letar du efter en naturskön camping på en ö? Då är du varmt välkommen till vår camping på Oknö! First Camp Oknö-Mönsterås ligger i skärgården mellan Mönsterås och Öland, precis vid vattnet omgivet av små vikar, skogsstigar och ängar. En destination på östkusten där du möts av ett lugn redan när du öppnar dörren från stugan. Campingtomterna där du ställt husbilen eller husvagnen är vackert belägna med utsikt över havet.

På campingen kan du hyra båt, segla, fiska och surfa för att bara nämna några roliga aktiviteter familjen kan sysselsätta sig med under campingsemestern. I butiken finns nybakat bröd och i restaurangen fräscha sommarluncher och mysiga middagar med magisk utsikt från terrassen.

Oknö är även känt för sina vackra vandringsleder så för den som vill finns över 8 kilometer vandringsled att upptäcka längs vattnet. Hos oss kan du även hyra cykel för att cykla in till Mönsterås centrum och Vattenpalatset, och med bil har du även nära till Kalmar för en dagsutflykt, spännande Klosterruiner i Kronobäck och vackra Pataholm.

Välkommen!

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!