Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 521 st

Caravan Club Sollerö Camping

Sollerö Camping ligger utmärkt för dig som tänker utforska den vackra Siljans bygden. Vi erbjuder totalt 184 platser. Av dessa är 83 säsongsplatser. Säsongsplatserna ligger spridda över campingen. På så vis kan säsongscamparna vara våra dygnsgäster behjälpliga med information och i bland kanske värdefulla tips och råd. Vi har också genom detta placeringssätt lyckats undvika ”vi och dom känslan” som ibland kan upplevas mellan säsongare och gäster.

Tomtstorlekarna varierar mellan ca 90 kvm till 135 kvm för dom största. Ett stort antal av platserna är utrustade med nya elskåp och så kallade EU-kontakter.

Nere vid sjön finns också ett tältområde utrustat med fasta bänkar och bord.

På Sollerö Camping är alltid 7:de dygnet gratis! Gäller både camping, stuga och tält!

Med fantastisk utsikt över Siljan och Gesundaberget ligger campingens samlingslokal. Här finns 32 sittplatser i huset och ytterligare 32 på den varmbonade och inglasade verandan. Denna lokal disponeras fritt av campingens gäster. Sammankopplad med lokalen finns också vår dansbana.

För de yngre gästerna finns CC-unglokalen. Detta hus är ungdommarnas egna och här annordnas under högsäsong filmvisning, disco och andra aktiviteter. Har inte CC-unggänget något arrangemang så kan man alltid slinka in och spela lite TV-spel, läsa eller bara umgås.

Tre servicebyggnader finns på campingen.
I receptionshuset finns förutom toaletter även kök och disk. Diskplatserna är fyra till antalet och köket är utrustat med kokplattor, ugn samt mikro. I detta hus finns också en tvättstuga med två tvättmaskiner och två torktumlare.

Servicehus 1 inrymmer fyra herr- och fyra damtoaletter samt tre herr- och tre dam duschar.

Servicehus 2 inrymmer en herr- och en damtoalett, båda handikappanpassade. Här finns också fyra herr- och fyra damduschar samtliga anpassade för handikappade. Nyrenoverat kök och diskrum finns också i detta hus. Förutom tre diskplatser är köket utrustat med kokplattor, mikrovågsugnar och vattenkokare. Ett rum för latrintömning finns också i detta hus.

En annan av campingens grannar är Sollerö Golfklubb och deras 18-hålsbana. Enligt många besökare är banan en tuff och svårspelad bana, en riktig utmaning med andra ord.

Välkommen till Solleröns Camping i Dalarna!

SCR

Dela:

SCR
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!