Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 070 st

Moralife Åmåsängsgården

Vi erbjuder stugor, vandrarhem, rum och camping på en av Dalarnas vackraste platser vid Siljan. Vår ambition är att våra gäster ska trivas och koppla av i en avstressande miljö. Vi har idag 20 campingplatser. Fem platser har el. Servicehus med duschar, självhushåll, toaletter och handikapptoalett.

För oss är det viktigt att bevara det gamla och genuina. En gammal tradition av midsommarfirande är något som ÅmåsängsGården har varit känt för i över 30 år med dans kring midsommarstången och en fantastisk utsikt över vackra Siljan!

Vår barnvänliga badstrand är mycket populär och ligger endast 150 m från stugorna. Efter en dag på stranden kanske ni stannar till i vårt café och avnjuter något gott. Besök även vår charmiga ”gårdsbutik” där man kan göra många roliga fynd från originella gamla ting till handgjorda vackra kransar. Varför inte en avslappnade stund i vår relax avdelning.

Vi erbjuder ett stort utbud av aktiviteter och sevärdheter för er som önskar en mer händelserik vistelse. Boka gärna en specialskräddad fisketur med båt som hämtar er direkt på Åmåsäng och tar er med på ett unikt fiskeäventyr! Fisken tillagar ni sedan i vår Grillkåta och njuter av en härlig måltid.

ÅmåsängsGården ligger rofyllt och vackert och endast 4 km till Vasaloppsmålet mitt i centrala Mora.

Välkomna!
Lisbeth & Göran Hermodsson

SCR

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!