Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 851 st

Storängens Camping, Stugor & Outdoor

Pris per person från 170:-

Campingen ligger i hjärtat av det vackra Värmland, känt för sina kulturella och traditionella evenemang och sin praktfulla natur.

Storängens Camping är ca 15 ha stor och har 100 campingplatser med eller utan el. Vill ni campa vid Klarälvens strand eller hellre i trädens skugga? Vi har fina och rymliga platser som passar allas önskemål.

Vår camping har en välvårdad och modern sanitäranläggning med handikappanpassad toalett och dusch. Det finns också plats för tömning av kemtoa och latrin.

Vill man ägna sig åt sportliga aktiviteter kan man hyra en kanot eller spela fotboll eller kubb? Du kan även fiska från vår nya brygga. Också bäversafari och flottfärd (1 eller 2 dagar).

För barnen har vi en lekplats, de kan också hälsa på våra får. Under högsäsongen finns det dagliga aktiviteter för barnen tex. pyssel, olika lekar under eftermiddagen, utflykter i skogen, spökafton, bingo och olika bollspel.

I vår kiosk säljer vi olika produkter. På terassen kan man dricka en kopp kaffe, njuta av en softdrink eller glass, på morgonen erbjuder vi färskt nybakat bröd.

SCR

Dela:

SCR
Kustvägen
SJ
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
TaxiKurir banner
MTR Express

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!