Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 138 st

Naturistcamping Skeppsmyra

Campingen har plats för ca: 35 husvagnar varav, 30 har el. Tomterna är väl tilltagna. För tält finns det plats för ca: 5 enheter då husvagnsplatserna inte är lämpliga att tälta på.

Det finns ett mindre kök som innehåller spis med varmluftsugn, micovågsugn och kyl/frys. På tältplatsen finns ett minikök som innehåller kokplatta, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och micro. För hygien finns 2 duchplatser med varmt vatten och WC under sommaren, vintertid finns tillgång till TC. Det finns även 2 grillplatser, med härlig utsikt över vattnet.

Stranden är gräsbevuxen sandstrand med brygga, dock är sandstranden i vattnet lite stenig men vassfri, men den som gillar klippbad finns stor mjuka klippor att vara på.

Det finns möjlighet att låna roddbåt, kanot och cykel utan extra kostnad.
Boulebana finns i anslutning till stranden.

Öppet maj, juni, juli, augusti.

Info finns på www.snn.se

Vägbeskrivning
Camping ligger norr om Stockholm närmare bestämt på Väddö i Roslagen, Björkö Arholma. för den som vet var Barnens Ö är beläget så är det cirka 20 km söder därom. Avståndet från Stockholm centrum är cirka 120 km.

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!