Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 106 st

First Camp Ånnaboda-Örebro

First Camp Ånnaboda – Örebro erbjuder vildmarksliv och aktiviteter året runt för hela familjen, med allt från discgolf, mountainbike och spännande padelmatcher på de två nya utomhusbanorna, till bad, fiske och lägerliv. I Ånnabosjön nappar både abborre och gädda men också ädlare fisk som exempelvis regnbåge. Vid Ånnabosjön ligger även en av länets finaste badstränder.

Vintertid är det skidåkning som gäller – här finns längdspår som sträcker sig hela 7 mil! Även boendet har något för alla, med natursköna campingplatser, olika typer av stugor och trevliga rum att hyra. Endast 2 mil från First Camp Ånnaboda – Örebro ligger Örebro, med goda shoppingmöjligheter, Megafun och upplevelsebadet Gustavsvik.

Här kan du hyra stuga eller rum, campingtomt med gräs eller hårdlagd yta. Campingområdet är plant och öppet och stugorna är belägna i ett lummigt skogsområde. På campingen finns även vår populära First Camp Bistro med trevlig uteservering.First Camp Ånnaboda – Örebro erbjuder vildmarksliv och aktiviteter året runt för hela familjen, med allt från discgolf, mountainbike och spännande padelmatcher på de två nya utomhusbanorna, till bad, fiske och lägerliv. I Ånnabosjön nappar både abborre och gädda men också ädlare fisk som exempelvis regnbåge. Vid Ånnabosjön ligger även en av länets finaste badstränder.

First Camp ScandinaviaSCR

Dela:

SCR
Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!